Logistiek

Groenten & fruit altijd vers geleverd

In onze modern uitgeruste accommodatie in Elshout kunnen alle activiteiten die worden ontplooid onder één dak plaatsvinden. Al de door ons te verhandelen producten worden hier onder de meest perfecte klimatologische omstandigheden opgeslagen. De op- en overslag van het zeer grote assortiment vindt plaats op een oppervlakte van 10.500 m2. Ook de kantoren van Goesten zijn gevestigd aan de d’Oultremontweg in Elshout.

De handel in agf-producten verloopt vaak zo snel dat de verse producten, afkomstig van veilingen en leveranciers in binnen- en buitenland, regelrecht naar de klant worden verladen. Verser kan haast niet!

Een modern computersysteem zorgt ervoor, dat zowel in- als verkoop snel en efficiënt verlopen. Hierdoor is het mogelijk, dat de afnemer ieder moment weet welke producten snel en dagelijks vers te leveren zijn.

Het huidige wagenpark hebben wij geheel in eigen beheer. Dit betekent, dat wij snel en efficiënt onze verse producten kunnen vervoeren. Met de huidige strenge kwaliteitseisen is geconditioneerd een eerste vereiste. Goesten biedt zijn afnemers ook op dit gebied optimale kwaliteit, ook over grotere afstanden.

Service staat voor alle groepen afnemers bij Harrie Goesten hoog in het vaandel. Ook de kleine afnemers worden hierbij niet vergeten. Goesten verzorgt deze leveringen met klein transport. Ook bestaat de mogelijkheid de bestelling zelf op te halen.

 

DutchEnglishFrenchSpanish