Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop

Waarborging van voedselveiligheid staat bij Harrie Goesten hoog in het vaandel. Omdat onze verschillende certificeringen hoge eisen stelt aan hygiëne, procedures en verwerking, moet alles binnen de organisatie geordend verlopen. Ongeveer 200 medewerkers dragen dagelijks hun steentje bij om de afnemers optimaal van dienst te zijn.

De 10.500 m2 geklimatiseerde bedrijfsruimte met verschillende temperatuurzones, de grote opslagcapaciteit van de ruim 1000 verschillende producten, de distributie met koeltrailers en een up-to-date computersysteem, garanderen een hoge klanttevredenheid. De klant komt op de eerste plaats en service verlenen is daarbij, in de filosofie van Goesten, niet meer dan normaal.

De productiebedrijven waar ingekocht wordt, zijn BRC, IFS, HACCP- en/of GLOBALGAP-gecertificeerd. Omdat deze leveranciers/producenten vaak ook naar landen exporteren waar de hoogste kwaliteitseisen worden gesteld, bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, is de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

Harrie Goesten is gecertificeerd voor:

– BRC Storage and Distribution

– Skal

DutchEnglishFrenchSpanish