Welkom
Historie
Producten
Logistiek
Kwaliteit
Vacatures
Contact

Bedrijfsfilm
Route
 

 

 
 
 
  Bedrijfsgegevens  
 
Harrie Goesten VOF
d'Oultremontweg 16-A
5154 PD Elshout
Tel. 0416 - 37 35 55
Fax 0416 - 38 05 48
E-mail
info@goesten.nl
 
 

 
 
   

In onze modern uitgeruste accommodatie in Elshout kunnen alle activiteiten die worden ontplooid onder ťťn dak plaatsvinden. Al de door ons te verhandelen producten worden hier onder de meest perfecte klimatologische omstandigheden opgeslagen. De op- en overslag van het zeer grote assortiment vindt plaats op een oppervlakte van 10.500 m2. Ook de kantoren van Goesten zijn gevestigd aan de díOultremontweg in Elshout.

 

De handel in agf-producten verloopt vaak zo snel dat de verse producten, afkomstig van veilingen en leveranciers in binnen- en buitenland, regelrecht naar de klant worden verladen. Verser kan haast niet!

 

Een modern computersysteem zorgt ervoor, dat zowel in- als verkoop snel en efficiŽnt verlopen. Hierdoor is het mogelijk, dat de afnemer ieder moment weet welke producten snel en dagelijks vers te leveren zijn.

 

Het huidige wagenpark hebben wij geheel in eigen beheer. Dit betekent, dat wij snel en efficiŽnt onze verse producten kunnen vervoeren. Met de huidige strenge kwaliteitseisen is geconditioneerd een eerste vereiste. Goesten biedt zijn afnemers ook op dit gebied optimale kwaliteit, ook over grotere afstanden.

 

Service staat voor alle groepen afnemers bij Harrie Goesten hoog in het vaandel. Ook de kleine afnemers worden hierbij niet vergeten. Goesten verzorgt deze leveringen met klein transport. Ook bestaat de mogelijkheid de bestelling zelf op te halen.

   

Copyright 2019 Harrie Goesten VOF. All rights reserved.