Welkom
Historie
Producten
Logistiek
Kwaliteit
Vacatures
Contact

Bedrijfsfilm
Route
 

 

 
 
 
  Bedrijfsgegevens  
 
Harrie Goesten VOF
d'Oultremontweg 16-A
5154 PD Elshout
Tel. 0416 - 37 35 55
Fax 0416 - 38 05 48
E-mail
info@goesten.nl
 
 

 
 
   

Waarborging van voedselveiligheid staat bij Harrie Goesten hoog in het vaandel. Omdat onze verschillende certificeringen hoge eisen stelt aan hygiŽne, procedures en verwerking, moet alles binnen de organisatie geordend verlopen. Ongeveer 200 medewerkers dragen dagelijks hun steentje bij om de afnemers optimaal van dienst te zijn.

 

De 10.500 m2 geklimatiseerde bedrijfsruimte met verschillende temperatuurzones, de grote opslagcapaciteit van de ruim 1000 verschillende producten, de distributie met koeltrailers en een up-to-date computersysteem, garanderen een hoge klanttevredenheid. De klant komt op de eerste plaats en service verlenen is daarbij, in de filosofie van Goesten, niet meer dan normaal.

 

De productiebedrijven waar ingekocht wordt, zijn BRC, IFS, HACCP- en/of GLOBALGAP-gecertificeerd. Omdat deze leveranciers/producenten vaak ook naar landen exporteren waar de hoogste kwaliteitseisen worden gesteld, bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, is de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

 

Harrie Goesten is gecertificeerd voor (klik op de naam om het certificaat te openen):

- BRC Storage and Distribution

- Skal

 

 


     

 

   

Copyright 2019 Harrie Goesten VOF. Alle rechten voorbehouden.