Welkom
Historie
Producten
Logistiek
Kwaliteit
Vacatures
Contact

Bedrijfsfilm
Route
 

 

 
 
 
  Bedrijfsgegevens  
 
Harrie Goesten VOF
d'Oultremontweg 16-A
5154 PD Elshout
Tel. 0416 - 37 35 55
Fax 0416 - 38 05 48
E-mail
info@goesten.nl
 
 

 
 
   

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan Harrie Goesten VOF. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze internetsite worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Harrie Goesten VOF.

Aansprakelijkheid

Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Harrie Goesten VOF is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Privacy beleid

Harrie Goesten VOF respecteert uw privacy en behandelt door u verstrekte persoonsinformatie vertrouwelijk. Wanneer u op deze website gebruik maakt van een formulier om informatie aan te vragen, registreert Harrie Goesten VOF uw gegevens in een informatiesysteem. Op basis daarvan wordt uw vraag verwerkt. De door u verstrekte gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Bezoekersregistratie

Van bezoekers aan de website van Harrie Goesten VOF  worden algemene gegevens bijgehouden, zoals informatie over het aantal keren dat een pagina wordt bezocht. Het doel hiervan is om de inrichting van de Harrie Goesten VOF website te optimaliseren.

   

Copyright 2019 Harrie Goesten VOF. Alle rechten voorbehouden.